Upptäckarna (årskurs 4-5)

I Scouterna gör du spännande upptäckter varje dag. Upptäckarscout blir du när du börjar fyran.

Upptäckarna träffas på torsdagar 18.30-20.00.

En del har varit med i Scouterna redan tidigare och det går såklart bra att börja som Upptäckare direkt. I din patrull får du schyssta kompisar att räkna med. Tillsammans med dem får du upptäcka nya äventyr varje gång ni ses.

Är du intresserad av att börja, hör av er till upptackare(snabela)drottningstaden.se!

Länk till distansmöten 2021

Länk till distansmötet har skickats ut till alla upptäckar(föräldrar) med mail.
Har du inte fått mailet, maila upptackare@drottningstaden.se eller skicka sms till Håkan 0703-05 21 75, så får du länken till mötet.

Möte 18 februari

Hej!

Veckans upptäckaraktivitet är en tipsrunda som man kan göra i mobilen när man själv vill.
Gör den gärna tillsammans med en kompis och glöm inte riktiga skor eller stövlar i snöslasket.
Du kan gå tipsrundan nu eller under sportlovet.
För att göra tipsrundan behöver ni en mobil där man kan ladda ner appar.
Du kan ladda ner turfhunt här:
Tips:
  • Gå gärna tillsammans med en kompis eller med någon i familjen
  • Ta på ordentliga skor eller stövlar nu när det är slaskigt utomhus
  • När du ska öppna en fråga så måste man trycka på texten ovanför frågetecknet (syns på videon nedan)
Vi har gjort en liten video som visar hur det ser ut när man startar appen första gången:
Under sportlovet kommer vi skicka ut mer information om resten av terminen.
hälsningar
upptäckarledarna