I sommar åker vi på läger till Jamboree22!
Du som kan åka med är 2:a års upptäckare och äventyrare (dvs du som går i klass 5, 6, 7 eller 8).
Vi kommer bli ungefär 10 000 scouter på samma läger, fullt med äventyr och nya kompisar.

Var: Norra Åsum utanför Kristianstad

När: lördag 30 juli till lördag 6 augusti

Vem: 2:a års upptäckare och äventyrare, dvs du som går i klass 5, 6, 7 eller 8

Kostnad:
2950 för scouter
1500 för ledare

Efteranmälan görs mellan den 14 februari och 28 april i google formulär: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf9qbTn_MlAOwqPkg8uFtkru0brZjy9EN_lCXF6EMHR5qt4Jw/viewform?usp=sf_link

Säg till om du har några problem med anmälan, så hjälper vi till.
Anmäl dig så snabbt som möjligt, så hinner vi hjälpa till om något strular innan anmälningstiden går ut!

Betalning görs samtidigt till bankgiro: 5123-1454 eller swish: 123 467 20 77. Märk betalningen med scoutens namn och sommarläger.

Efteranmälan: Ordinarie anmälan har stängt (sista januari), det går att efteranmäla sig, datumen ovan gäller. 14 februari – 28 april.

Vid frågor och problem ta kontakt med oss i lägerkommitén, du når oss på sommarlager@drottningstaden.se . Det kan vara frågor kring anmälan, utrustning, lägret, avbetalning av lägeravgift. Vi kommer lägga upp mer information om lägret på hemsidan, www.drottningstaden.se, klicka sen på arrangemang och sommarläger.

Om du behöver hjälp med att betala lägeravgiften, så hjälper vi gärna till med att söka bidrag från scouternas stödfond och scoutkårens egna Max fond.

hälsningar sommarlägerkommitén:
Håkan Kvist och Peter Kornevi

p.s
Boka in årets vårläger 26-29 Maj i kalendern. På detta lägret kan alla spårare, upptäckare, äventyrare och utmanare vara med!

Kan inte logga in i scoutnet och anmäla

Testa att använda scoutens och samtliga målsmäns mailadresser, fungerar inte detta kan du testa med att använda personnummer (12 siffror). Första gången du loggar in kan du behöva trycka på länken ”begär lösenord” för att få ett lösenord.

Får du inte rätt på det? Maila så kollar vi: sommarlager@drottningstaden.se.

Hur åker vi till lägret?

Vi kommer antagligen åka tillsammans med kollektivtrafiken.

Behöver jag ha med mig egen mat eller tält?

Mat ingår i avgiften. Vi kommer att sova i scoutkårens tält / vindskydd.

Går det att anmäla sig efter sista anmälningsdatum?

Efteranmälan: Det går att anmäla sig senare, efteranmälan är öppen till 25 april .

Är det samma pris för efteranmälan?

Ja, tack vara bidrag, så kan vi hålla anmälningsavgiften oförändrad för efteranmälningar.

Får jag pengarna tillbaka om läger blir inställt?

Om Jamboree22 ställs in före 1:a maj återbetalas hela deltagaravgiften förutom en administrativ avgift på 250 kronor per person. Blir lägret instället efter detta så betalas halva avgiften tillbaka. Du kan läsa mer om detta i frågor och svar på lägrets hemsida: https://www.scouterna.se/jamboree22/grupper/covidinfo-jamboree22/.

Jag har fler frågor…

Kolla gärna på lägrets hemsida: https://www.jamboree22.se. Du kan också skicka ett mail till sommarlager@drottningstaden.se så svarar vi så fort vi kan.