Trygga möten

Som ledare ska du genomföra Scouternas utbildning Trygga möten. Du kan antingen gå den online på egen hand, eller som en tre timmar lång ledarledd utbildning. De ledarledda utbildningarna äger rum minst tre gånger per termin, någonstans i Skåne. Håll utkik i nyhetsbreven för information om de ledarledda utbildningarna.

Webkursen finns här (öppnas i ny flik).

Belastningsutdrag

Som ledare i kåren ska du visa ett utdrag ur Polisens belastningsregister. Mer information om utdraget finns på Polisens hemsida (öppnas i ny flik). Där finns även den blankett som ska fyllas i och skickas in för att få ut registerutdraget. (Läs mer här: Registerutdrag i Drottningstadens scoutkår)

Drottningstadens Google Drive

Kåren delar dokument i google drive. Som ledare får du tillgång till driven och ett eget konto.

Närvaroregistrering

Närvaroregistrering görs digitalt med ditt google konto i skojjt: https://skojjt.appspot.com.

Styrelseprotokoll

Hittar du på google drive.

Utläggsblanketter

Fyll i rätt redovisningsblankett och numrera kvittona ordentligt. Tänk på att inte ha privata inköp blandat med inköp för kårens räkning på samma kvitto! Om du har frågor, maila kassor@drottningstaden.se.

Blanketterna finns i google drive i teamdriven drottningstaden: https://drive.google.com/drive/u/0/folders/19e_8P5iwRTW34gIIj-EMEHMZtoMR2aru

Medlemsblanketter

Nya medlemmar ska dels få ett välkomstbrev, dels fylla i en hälsodeklaration och bekräfta att de fått och läst välkomstbrevet. (Se sidan: Bli scout )