Välkommen på Vårutflykt 2020 Kristi Himmelsfärd 23 maj

Tyvärr har vi behövt ta beslutet att omvandla vårt efterlängtade vårläger till en vårutflykt.

Vi har följt utvecklingen och i det längsta hoppats att restriktionerna pga COVID19 skulle kunna släppa lite, men landat i att det är bättre att vara ‘safe than sorry’! 

Men vi hänger inte läpp för det. Våra storslagna planer att åka till Antikens Rom har vi skjutit till hösten och vi siktar på att  genomföra ett höstläger med Ceasar över en helg! 

Vi kommer istället att ses kl 09:00 i Dalby Söderskog

Vi planerar en härlig dag ute med lite vandring, mycket bus, supergod lunch och fika och härlig scoutgemenskap! Vi avslutar kl 17:00 med trötta, nöjda och mätta scouter! 

Givetvis kommer vi följa de rekommendationer som finns från FHM och vara noga med hygien, avstånd och antal personer, så var gärna först till kvarn med din anmälan!  

Samordna gärna skjuts – finns länk på https://varlager.drottningstaden.se 

Anmälningsavgiften är 60 kr och sista anmälnings- och betalningsdatum är 18 maj. 

Anmälan görs på länken: https://varlager.drottningstaden.se . Sätt in anmälningsavgiften på bankgiro: 5123-1454 eller swish: 123 467 20 77. Märk betalningen med scoutens namn och vårutflykt.

För er som redan anmält er till vårlägret betalar vi tillbaka mellanskillnaden och om du mot förmodan inte kan vara med på utflykten hör av er så fort som möjligt till oss på varlager@drottningstaden.se.

Frågor? Vill du vara med och fixa skoj? Kontakta oss!! 

Vårlägerkommittén (Mattias Rubenson, Danial Rehman, Fredrik Johnson, Anna Wieslander) Maila oss på: varlager@drottningstaden.se.