Nu har äntligen våren kommit och som många av er vet, brukar Drottningstadens scoutkår ha ett vårläger. I år kör vi en vårutflykt till Skånes djurpark istället söndagen den 30/5!
Anmäl dig här: https://forms.gle/J3yZqEoVQapenyNr6 senast 20/5 så vi kan meddela Skånes djurpark hur många vi blir!

Vi träffas kl 10 på Skånes djurparks parkering. Vi avslutar kl 15 på samma plats. Samåk gärna om det är möjligt med tanke på de rådande restriktionerna. Du hittar länken här

Alla tar med egen lunch och någon frukt eller fika samt en fylld vattenflaska. Om det är soligt så glöm inte keps och solkräm!

Tips på bra utflyktsmat är kalla köttbullar, pastasallad, ägg och wraps. Till fika kan några pannkakor vara gott, en bulle eller macka. Lämna godis och läsk hemma.

Vi har fått sponsring från Alfa Laval så kostnaden blir 40 kr per person, och gratis för ledare.

Sätt in pengarna på Drottningstadens bankgiro: 5123-1454 eller swish: 123 467 20 77. Märk betalningen med scoutens namn och Vårutflykt.

Om du har problem med kostnaden för arrangemanget, eller behöver låna utrustning, hör av dig, det går alltid att lösa!