En helg i februari/mars har vi kårstämma med övernattning. Alla kårens medlemmar är välkomna att vara med, och förutom årsmöte har vi roliga aktiviteter tillsammans.

På årsmötet fattar vi tillsammans beslut om kårens verksamhet. Vi väljer till exempel styrelse och andra funktionärsposter, och röstar om de motioner och propositioner (förslag) som medlemmar har skickat in.

 

Kårstämma och trollövernattning 2020

Helgen den (7) 8-9 februari går Drottningstadens kårstämma för 2020 av stapeln. I år har också några troll synts till trakterna och det det sägs att de har gömt en hel del guld i skogarna…

På kårstämman fattar vi tillsammans beslut om kårens verksamhet. Vi väljer till exempel styrelse och andra funktionärsposter, och röstar om de motioner och propositioner (förslag) som medlemmar har skickat in. Alla kårens medlemmar är välkomna att skicka in motioner och att vara med på kårstämman.

Vi kommer också vara ute mycket och se vad trollen har för sig, kommer vi hitta trollguldet?

Tid och plats

Övernattningen börjar 09.30 vid Rårödsstugan vid Ringsjön på lördagen den 8/2. Själva stämman kommer att hållas på lördagen den 8/2. Utmanare och ledare är välkomna redan på fredagen den 7/2 från 19.00. Övernattningen avslutas 11.00 (för utmanare och ledare 14:00) söndagen den 9/2. Rårödstugan ligger vid västra Ringsjöns strand och adress är Råröd 137. 

Packlista

Det kommer finnas möjlighet att sova både inomhus och utomhus. Vi kommer att vara utomhus en del under dagen så packa därför kläder så att du kan vara ute. Vi kommer sova på golvet så ta med dig liggunderlag/madrass, sovsäck och kudde. Se förslag på packlista för övernattning på hemsidan: http://drottningstaden.scout.se/for-scouter/packlistor/.

Kostnad

Övernattningen kostar 50kr. Sätt in pengarna på Drottningstadens bankgiro: 5123-1454 eller swish: 123 467 20 77. Märk betalningen med scoutens namn och kårstämma.

Anmälan

Anmäl dig genom att fylla i denna länk, http://troll.drottningstaden.se och betala in 50 kr till ovanstående konto. Sista anmälningsdag är 31 januari.

Samåkning

Åk gärna tillsammans till kårstämman, för att underlätta samåkning finns ett dokument här: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1sx3ZhSgIEVyaKSx_bwpRD0IcZ1roRBA828WXilQMvqE/edit#gid=0

Mer information

Mer information finns i dokumenten här nedan!