Kårstämma

Kårstämma med övernattning 2019

(8)9-10 februari

Helgen den (8) 9-10 februari går Drottningstadens kårstämma för 2019 av stapeln. Nedan hittar du information kring helgen. På kårstämman fattar vi tillsammans beslut om kårens verksamhet. Vi väljer till exempel styrelse och andra funktionärsposter, och röstar om de motioner och propositioner (förslag) som medlemmar har skickat in. Alla kårens medlemmar är välkomna att skicka in motioner och att vara med på kårstämman. Under helgen kommer vi också ha andra aktiviteter!

Tid och plats

Övernattningen börjar 10.00 på Gamlegård på lördagen den 9/2. Själva stämman kommer att hållas på lördagen den 9/2. Utmanare och ledare är välkomna redan på fredagen den 8/2 från 19.00. Övernattningen avslutas 11.00 söndagen den 10/2. Gamlegård ligger utanför Torna-Hällestad, adressen är:

Gamlegårdsvägen 20
247 45 Torna Hällestad

Karta på google

Packlista

Det kommer finnas möjlighet att sova både inomhus och utomhus. Vi kommer att vara utomhus en del under dagen så packa därför kläder så att du kan vara ute. Det finns några sängar i stugan men det är viktigt att alla tar med sig liggunderlag/madrass, sovsäck och kudde. Se förslag på packlista här: http://drottningstaden.scout.se/for-scouter/packlistor/.

Kostnad

Övernattningen kostar 20kr. Sätt in pengarna på Drottningstadens bankgiro: 5123-1454 eller swish: 123 467 20 77. Märk betalningen med scoutens namn och kårstämma.

Anmälan

Anmäl dig genom att fylla i denna länk, https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfTWvYAlRqnxggfF3f5liQrPAA2Q9dGEcc5Egq-XQRX1expxA/viewform?usp=sf_link (länken finns också på hemsidan) och betala in 20 kr till ovanstående konto. Sista anmälningsdag är 180201.

Hitta till Gamlegård

Frågor

Har du några frågor om övernattning är du välkommen att kontakta dina ledare. Det går också bra att kontakta Lina Tingström, lina.tingstrom@gmail.com eller 0739 23 07 66.

Styrelsen

Nedan hittar du inbjudan och dagordning till kårstämman 2019 och protokollet från kårstämman 2018.