Välkommen på sommarläger!

Årets sommarläger hålls på lägerområdet Wressel vid Vombsjön. Här finns aktiviteter som paddling, bad, hantverk, pyssel, äventyr och andra roliga aktiviteter. Vi kommer att sova i tält och laga vår egen mat över öppen eld. Om man behöver så kan man låna utrustning, scoutkåren har bland annat sovsäckar och matsaker att låna ut, prata med din ledare eller maila sommarlager@drottningstaden.se. Mer information om exakta tider för lägret, utrustningslista med mera kommer komma ut till de anmälda i början av sommaren.

Ett krav för att lägret ska bli av är att restriktionerna ska tillåta lägerverksamhet och offentliga sammankomster med ett antal på minst 50 personer.

Tider

Spårare: söndag 25 – tisdag 27 juli (obs! tiden är en dag kortare än vad som stod i tidigare information)
Upptäckare och äldre: söndag 25 – lördag 31 Juli
Ledare: lördag 24 – lördag 31 juli / lördag 24 – onsdag 28 juli

Kostnad:
Spårare: 700
Upptäckare och äldre: 1200
Ledare spårartid: 500
Ledare hela tiden: 700

Om du behöver hjälp med med att betala lägeravgiften, kan du söka pengar från Max fond, ta kontakt med Håkan för mer i sommarlager@drottningstaden.se.

Sätt in pengarna på Drottningstadens bankgiro: 5123-1454 eller swish: 123 467 20 77. Märk betalningen med scoutens namn och sommarläger.

Anmälan:
Anmälan görs på https://sommarlager.drottningstaden.se, gör betalningen samtidigt som du anmäler dig.

SISTA ANMÄLNINGSDAG ÄR SÖNDAGEN 30 MAJ.
OBS! Förlängd anmälningstid!