Sommarläger – Fjällen 2019

I år kommer sommarläger att spenderas i Storvallens scoutstugor i Jämtlandsfjällen.

Lisa-5488

Avresa med tåg från Lund C lördag 27/7

Slut

Hemkomst med tåg till Lund C söndag 4/8

Grundpriset – gemensam resa med kåren

Medlem 1800 :-
Icke-medlem vuxen 2800 :-
Icke-medlem barn 2000 :-

I det här priset ingår hela lägret – resa t/r, mat, boende och aktiviteter.

Ordna egen resa

Om du av någon anledning ordnar med egen resa upp, ner eller både och blir avgiften följande:

Egen resa på ett håll Egen resa både upp och ner
Medlem 1400 :- 1000 :-
Icke-medlem vuxen 2300 :- 1800 :-
Icke-medlem barn 1750 :- 1500 :-

I det här priset ingår mat, boende, aktiviteter och resa en väg / ingen resa.

Kunde du inte ange i anmälan att du ordnar med egen resa? Mejla fjallen@drottningstaden.se så uppdaterar vi din anmälan.

Betalning

För den som upplever det ekonomiskt svårt att åka på lägret så finns en fond till minne av Max Larsson ur vilken man kan söka bidrag för att åka med. Kontakta kårstyrelsen på styrelsen@drottningstaden.se för mer information. Vi har även utrustning till utlåning för de som vill låna något.

Avgiften betalas till Drottningstadens bankgiro: 5123-1454, märk betalningen med ”Fjällen” och namn på den som anmäler sig. Vi vill ha in din betalning i samband med anmälan, dock senast den 31/3.

Informationsträffar

Den 14/5 kl. 19.30-20.30 har vi en infoträff med praktisk information om tex utrustning. Då finns det också avdelningsledare med för att ge lite mer specifik information om vad som gäller för de olika avdelningarna.

Den 3/6 kl. 18.30-20.00 har vi en testa-din-utrustning-träff. Kom med dina kängor och din ryggsäck, vi pratar mer praktiskt om utrustningen och går en runda.

Onsdagen den 27/2 hölls en första informationsträff. Vi pratade bland annat om vad vi kommer göra under veckan, hur vi sover och vad det kostar att åka med. Här finns powerpointen som visades: Bildspel infoträff.

Frågor, funderingar tips eller tankar?

Hör av dig till fjällengruppen på fjallen@drottningstaden.se.

Anmälan

Ordinarie anmälan med resa är stängd, hör av dig till fjällengruppen om du vill efteranmäla dig.

Avanmälan

Om ni av någon anledning får förhinder och behöver avanmäla er från lägret gör ni det genom att skicka ett mejl till fjällen-gruppen.

Beroende på när du avanmäler dig återbetalas olika mycket av avgiften.

Senast 15/6 16/6-18/7
Medlem/icke-medlem Allt utom 200 :- Allt utom 900 :-

Avanmäler du dig innan 31/1 återbetalas hela avgiften. Avanmäler du dig efter den 18/7 återbetalas ingen avgift.