Sommarläger – Fjällen 2019

I år kommer sommarläger att spenderas i Storvallens scoutstugor i Jämtlandsfjällen.

Boka in v. 31 redan nu för att inte missa chansen att plocka hjortron på fuktiga myrar, fylla flaskan med kristallklart vatten från en isande bäck (eller att bada i densamma) och vandra med milsvid utsikt!

Avresa lördag 27/7

Slut

Hemkomst söndag 4/8

Medlem 1800 kr

Icke-medlem vuxen 2800:-

Icke-medlem barn 2000:-

I priset ingår resa, boende, mat och lägeraktiviteter.

För den som upplever det ekonomiskt svårt att åka på lägret så finns en fond till minne av Max Larsson ur vilken man kan söka bidrag för att åka med. Kontakta kårstyrelsen på styrelsen@drottningstaden.se för mer information. Vi har även utrustning till utlåning för de som vill låna något.

Informationsmöte

Onsdag den 27/2 håller planeringsgruppen ett informationsmöte om sommarlägret. På programmet står bland annat information om vad vi ska göra under lägerveckan, hur vi planerar att dela upp gemensamma aktiviteter och avdelningarnas egna aktiviteter, utrustning och kostnader och även allmänt om varför vi åker på sommarläger.

Informationsmötet hålls kl. 19 – (ca) 19.45, med ca 30 min information och sedan utrymme för frågor. Observera att mötet hålls på Borgarparken!

För den som är nyfiken på vår nya scoutlokal finns det möjlighet att komma från ca 18.40 och se sig runt!

Frågor, funderingar tips eller tankar?

Hör av dig till fjällengruppen på fjallen@drottningstaden.se.

Preliminäranmälan

För att vi som planerar lägret ska kunna få en uppskattning av hur många tågbiljetter vi ska boka, och hur vi ska lägga upp aktiviteterna under veckan vill vi veta hur många som är intresserade av att följa med. Fyll därför gärna i preliminäranmälan nedan (finns även på den här länken)! En definitivanmälan öppnar sedan i mars.